Özgüvenli Görünen Kadınların Ortak Beden Dili Özellikleri Var Mıdır

30.10.2018
18
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Özgüvenli Görünen Kadınların Ortak Beden Dili Özellikleri Var Mıdır
oy

Özgüvenli Görünen Kadınların Ortak Beden Dili Özellikleri Var Mıdır. Hakkında Kişinin kendi varlığına karşı duyduğu saygı biçimidir. Çünkü insan kendi iç dünyasında, kendine biçtiği değer kadar vardır. Kendinizi değerli görürseniz başka insanların saygısıyla karşılaşırsınız. Kendinizi sevmez ve yeteneklerinizi görmezden gelirseniz karşınızdaki insan varlığınızdan dahi haberdar olmaz. Kısacası çevremizde bulunan insanların bize karşı göstermiş olduğu tavırların çoğunu biz kendimiz belirlemekteyiz.

Özgüvenli Görünen Kadınların Ortak Beden Dili Özellikleri Var Mıdır

 Kadın Ve Erkek

Erkeklere kıyasla kadınlar daha çok özgüven sahibidir. Çünkü bir kadın kusurlarını çok iyi bilir ve sahip olduğu güven duygusuyla dikkatleri o kusurlardan uzaklaştıracak şekilde davranış sergiler. Bu konuda profesyonel hareket eder öyle ki siz daha gözünüzü açıp kapayana kadar onu kusurlarını kapatmış bir şekilde yoluna devam ediyor olarak bulursunuz.

– Kendi tarzlarından asla ödün vermezler. Eğer bir şeyi çok severlerse o, onlar için tamamdır. Trend görünmektense kendilerine has stillerini konuşturmayı tercih ederler. Gündemdeki moda onları ilgilendirmez. “Ben modayı değil moda beni takip etsin” isterler.

– Girdikleri ortamlarda asla dedikodu yapmazlar. Özgüvenli Görünen Kadınların Ortak Beden Dili Özellikleri Var Mıdır Çünkü zaten insanların ilgisini onlar çekerler. Dedikodu yapacak insanlar değillerdir. Tam aksine dedikodusu yapılacak insanlardır.

– Sohbet ortamlarında hiçbir söylenen sözü, yapılan yorumu kişisel olarak algılamazlar. Farklı bir fikre sahipseniz, o fikre önem verirler fakat asla kendi düşüncelerinden ödün vermezler. Kendi düşüncelerini her daim dile getirirler.

– Tartışma ve sohbet esnasında duygularını asla bastırmazlar.

– Nerede nasıl oturması gerektiğini bilirler. Beden dili hareketleri konusunda yeterli bilgiye sahiptirler. Ses tonlamasına, yüz mimik hareketlerine dikkat ederler.

– Hayatında her şeyin bir düzeni vardır. Uyku düzene, beslenme düzeni, çalışma düzeni, ev düzeni, gezme düzeni gibi.

 

– Rekabet ortamlarında yeteneklerinden şüphe etmezler. Ne olursa olsun sonunda mutlaka istediklerini elde ederler.

 

– Kusurlarını asla önemsemezler. Çünkü mutlaka kusurlarını saklayabilecek öne çıkan yetenekleri ve başarılar vardır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.