2018 Mayıs Burç Yorumu

03.05.2018
8
Okuma Süresi: 5 dakika
A+
A-
2018 Mayıs Burç Yorumu
oy

2018 mayıs ayına ait burç yorumlarını editörlerimiz sizler için hazırladı umarım astroloji ele ilgilenen kadın olmak takipçileri 2018 Mayıs Burç Yorumu bu yazımızı beğenirler gelelim burçlara

2018 Mayıs Burç Yorumu

Koç Burcu

2018 yılında daha çok kariyer ve iş alanında yükselişleri gözlemlenmektedir. Toplum önünde olmaktan ve sorumluluk almaktan kaçınmamalıdırlar. Maddi alanda birçok fırsatla karşılaşacaklardır. Eşlerinin veya partnerlerinin hayatlarında bir takım önemli gelişmeler olacaktır. Bu sene birikim ve ortak kazançlar iyi bir şekilde değerlendirilmelidir. Daha çok işe odaklanıldığından sağlık konusunda sorunlar yaşanabilecektir bu yüzden gerekli özen gösterilmelidir.

 Boğa Burcu

Annelik, babalık duyguları ön plana çıkmaktadır. Bu burç birçok içgüdünün yoğunlaştığı bir döneme girmektedir. Hukuksal sıkıntılar, eğitim sıkıntıları ve seyahat sıkıntıları ile karşılaşmak mümkündür. Evlilik ve ikili ilişkilerde olumlu olaylarla karşılaşılacaktır. İş alanında değişik ve farklı insanlardan fikir alımı olacaktır. Sağlık sorunları ile karşı karşıya kalınabilir. Eğitim alanında önemli ölçüde ilerlemeler oluşacaktır.

 İkizler Burcu

Ortak para alanında sorumluluk alınacaktır. İnsanlarla anlaşmaktan ve sorumluluk almaktan kaçınılmamalıdır. Bu yıl daha çok iş hayatı ve parasal konulara yoğun bir ilgi sağlanacaktır. Çevre ve alışkanlıklarda ani bir değişiklik gözlenecektir.

 Yengeç Burcu

Bu dönemde yaşanılan mütevazı ve sakin bir aşk yaşanacaktır. Bu sene evlilik veya ikili bir ilişkide ilk adım atılacak. Eğitim ve öğretim alanında gerileme gözlenecek

 Aslan Burcu

Aslanın 2018 burç yorumu ise, iş alanına, sağlık alanına ve hizmet alanına odaklanılacaktır. Aile ve onlarla geçirilecek zamanlar iç huzuru yükseltecektir. Sağlık alanında bazı sorunlar, kronik hastalıklar baş gösterecektir. Güzel bir beslenme programı içine girilmelidir.

 Başak burcu

Yaptıkları işlerde kendilerini gösterip büyük işlere imza atacaklardır. Bu sene duygularını iyi bir şekilde kontrol edeceklerdir. Uzun zamandır ihmal edilen sağlık sorunları ile karşılaşılabilir. Eğitim alanında önemli şanslarla karşı karşıya kalınacak ve büyük bir başarı yakalanacaktır.

 Terazi Burcu

Ev konularına ve aile hayatına ağırlık verilecek bir dönem yaşanacaktır. Bu yıl para konusunda şans yakalanacaktır. Ev ve aile ile ilgili sorumluluklarda artış gözlenecektir.

 Akrep Burcu

Bu yıl özgüvenin tam olduğu bir yaşantı sürülecektir. Yakın çevreye karşı olan sorumluluklar bunaltıcı bir hal alacaktır. 2018 Mayıs Burç Yorumu Kötü alışkanlıklar varsa ve daha önceki durumlarda sağlık problemlerine dikkat edilmediyse birtakım problemler çıkacaktır.

 Yay Burcu

Bu yıl neşe, zenginlik ve bollukla karşı karşıya kalınacaktır. Geri planda durulması gereken her türlü işte başarı sağlanacaktır. Aşk hayatında ruhunu besleyen kişilerin peşinden gidilerek güzel bir dönemden geçilecektir.

 Oğlak Burcu

Yeni insanlarla tanışıp, iş alanında başarılar yakalayıp, sosyal ortamlarda istenilen destek sağlanacaktır. Eğitim alanında bazı zorlamalar oluşacaktır. Önemli bir ameliyat ve sağlık sorunları gündeme gelebilir.

 Kova Burcu

2018 yılında en iyi gelişmeler kariyer ve iş alanında gerçekleşecektir. Evde ve ailede beklenmedik değişmeler gözlenecektir. Eğitim alanında güzel gelişmeler olacaktır ve başarı yakalanacaktır.

 Balık Burcu

Medya, ihracat, ithalat, hukuk ve yabancılarla iş yapma alanında adımlar atılacaktır. Arkadaşlarla ilgili ilişkilerin gözden geçirileceği bir dönem yaşanacaktır. 2018 Mayıs Burç Yorumu Her zamankinden fazla bir şekilde sağlığa önem gösterilmelidir.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.