Erkekleri Evliliğe İkna Etmenin Yolları Nelerdir?

30.03.2018
17
Okuma Süresi: 4 dakika
A+
A-
Erkekleri Evliliğe İkna Etmenin Yolları Nelerdir?
oy

Erkekleri Evliliğe İkna Etmek

Yeterince uzun zamandır beraber olmanıza rağmen, bazen erkekler evlenmek için henüz bir sinyal vermezler. Erkekleri Evliliğe İkna Etmenin Yolları Nelerdir? Evlenme yaşının yeterli olduğunu ve ilişkinizin daha ciddi bir aşamaya gelmesini ve bu beraberliği resmileştirmenin zamanının geldiğini hissettiğin an. Bir erkeği hemen seninle evlendirmeye nasıl ikna edersin? Bunun için sizlere erkekleri evliliğe ikna etme yolları hakkında ipuçları vereceğiz.

 Erkekleri Evliliğe İkna Etmek İçin İpuçları

 1.Vadeyi göster: Evlenmek, hayattaki yeni bir bölümdür. Evlilik sadece bir arzu değil, aynı zamanda kendi kendini yeni bir hayata hazırlamanın da bir arzusudur. Ona İyi bir eş olabileceğinizi kendinize sorun. Eğer tüm bu süre boyunca hala güvensizliğiniz varsa, problemi iyi çözemezseniz, hala çocuksu ve bağımsız değilseniz, evlenmeye hazır olmadığınıza dair bir işaret var gibi görünüyor. Erkekleri Evliliğe İkna Etmek Doğrudan söylemese de, belki sevgilin seni henüz bir eş olarak görmüyor. Bunun için İlk önce kendinizi geliştirmeli ve olgun olduğunuzu göstermelisiniz.

Erkekleri Evliliğe İkna Etmenin Yollar

Erkekleri Evliliğe İkna Etmenin Yollar

 2.Baskı Yapmayın: Hemen evlenmek için sevgilinize baskı yapmayın. Eğer her zaman evlenme hakkında soru sorarsanız o rahatsız olur ve seni terk edebilir. İlk önce seni sevdiğini anlamaya çalışmalısın.

 3.Sinyaller gönderme: Sinyal vermeye, evlenen ve evlenecek olan arkadaşlarınız hakkında konuşarak başlayın. Sevdiği biriyle hayatını geçirmek için evlenen ve evlenmiş olan arkadaşlarınızın mutluluklarından bahsedin. Arkadaşlarınızın evlilik deneyimleriyle ilgili sohbet edin. Gündelik bir konuşma onu düşünmeye ve evlenme zamanının geldiğini anlamaya itecektir.

 4.Onsuz eğlenceli vakit geçirmek: Sevdiği şeyleri yap, ama yanında o olmadığı zaman yap. Seni eğlenceli bir insan olarak görecek ve ne kadar eğlenceli ve mutlu biri olduğunu ve birbirinizle evlendiğinizde de mutlu yaşayacağınızın bir belirtisidir. Erkekleri Evliliğe İkna Etmenin Yolları Nelerdir? Not: Karşı tarafı aldatıcı hareketlerden kaçının. Evlendiğiniz zamanda onu mutlu etmeye çalış! Onun Ne kadar doğru bir karar verdiğini kanıtla.

5.Son olarak onu evlenmeye siz davet edin: Seninle ne zaman evleneceğini sormak onun canını acıtmaz, ama sorduğunuz zamanki onun ruh hali uygun olmalı. Erkekleri Evliliğe İkna Etmek Bu soruyu gerekirse hızlı bir şekilde sorun. Diyelim ki bu soruyu sormak için, romantik bir restoranda masa kiraladınız. ‘Neden evlenmiyoruz?’, Benimle evlenmek istemiyor musunuz? Gibi soruları sormanın daha uygun zamanı yoktur. Böyle zamanları kaçırmadan korkusuzca sorularınız sorun.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.