Çaydanlıkta Sirke Mucizesi

14.10.2018
7
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Çaydanlıkta Sirke Mucizesi
oy

Sizler için hazırlamış olduğum Sirke İle Çaydanlık Temizleme makalemle bir çaydanlığın doğal yollarla temizleme, Parlatma içeriğini sunuyorum faydalı olacak Çaydanlıkta Sirke Mucizesi yazımı paylaşmanızı ve okumanızı öneririm.

ÇAYDANLIKTA SİRKE MUCİZESİ

⦁ Merhaba hanımlar size sirkenin temizliğinden bahsedeceğim, Bugün özellikle kimyasal deterjanlara kokusu ağır gelen kullanamayan astım olanlar veya evde ağır poz çöz kokusunu sevmeyen hanımlara. Çaydanlıkta Sirke Mucizesi Aslında evimizde olup değerini bilmediğimiz ve çok işlevi yüksek olan sirke Anlatacağım size o pahalı, ağır kimyasal, ciğerlerimizi sinsice farkında olmadan bizi hastalığa iten çözeltiler den uzak olmamız gerekir ki , bizim geleceğimiz çocuklarımızı düşünmemiz,Korumamız için de dikkatli olmamız şart. Küçük yaştan solumalarına sebep oluyoruz maalesef.

Sirke İle Çaydanlık Temizleme

⦁ Şimdi size görselde görmeniz için kullanmadığım küçük boy çaydanlığımı 2 hafta boyunca ara ara su kaynattım ve kireç tortu olmasını sağladım.

⦁ Çaydanlığa su ile doldurarak sonra yarım çay bardağı elma sirkesi (beyaz veya üzümde olabilir elinizin altında ne varsa ) koydum ve kaynatmaya bıraktım.

⦁ Kaynadıkça kireç ve tortuların yavaş yavaş gittiğini göreceksiniz. 30-40 dk kaynatma yetersiz gelirse kaynatmaya devam ediniz.

⦁ Ve final 🙂 suyu döküp sıvı deterjanla yıkadıktan sonra kireç ve tortudan eser yok 🙂
KİMYASALLARDAN UZAK DURARAK SAĞLIĞIMIZI VE GELECEĞİMİZİ KORUYALIM…

Sirke İle Çaydanlık Temizleme Öncesi

Sirke İle Çaydanlık Temizleme Öncesi

Sirke İle Çaydanlık Temizleme Uygulama

Sirke İle Çaydanlık Temizleme Uygulama

Sirke İle Çaydanlık Temizleme Sonrası

Sirke İle Çaydanlık Temizleme Sonrası

Çaydanlıkta Sirke Mucizesi

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.