istanbul seo uzmanı

08.08.2019
11
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
istanbul seo uzmanı
oy

Web sitenizi Google da ilk sıralara getirmek istiyorsunuz ve başarılı olmadınız mı? Olabilir, Bu size zor gözüküyor da olabilir. ama imkansız değil. Web Tasarım ve SEO Uzmanı = Hüseyin YILMAZ bu konuda tecrübelerini ve bilgisini anlattığı web sitesinden pratik çözümler ve bilgiler sunuyor. Öncelikle bilinmesi gereken terimlere aşına olanlar var ise direk web sayfasındaki SEO kategorisindeki yazıları okuyabilir.

Seo Uzmanı

Seocu yada SEO uzmanı olarak en bilinen yanlışları ve doğru sanılan sık yapılan hatalarda en öz ve akıcı şekilde anlatıyor. Sıfırdan kurulan bir web siteyi en hızlı ve hatasız bir şekilde 1. sayfaya nasıl getirebilirsin? Cevap çok basit tavsiyemiz önce yilmaz.tc web sitesine gidin ve ücretsiz bir analiz isteyiniz. Sonrasında sitenizi hangi anahtar kelimelerde sıralamaya sokmak istediğinizi Hüseyin beyle iletişim kurarak sağlayınız. Her sektörün ve her anahtar kelimenin belirli bir kelime zorluk derecesi vardır. Bu zorluk dereceleri sektöre göre değişmektedir. Peki sizinki hangisi ? bunu da öğrenmek için yilmaz.tc iletişim formundan analiz isteyebilirsiniz. ortalama bir SEO için ne kadar harcama yapanız gerektiği ile alakalı olarak sizleri bilgilendirecektir.

SEO Fiyatları

Seo yapmak yada SEO uzmanına seo yaptırmak size maliyeti kac tl başlıyor. Her site ve her kelime için zorluk derecesi farklılık gösteriyor demiştik. SEO maliyetleride aslından buna göre hesaplanmalıdır. Fakat günümüzde çok pahlı ve sabitfiyatlar verilerek ücretlendirmeler belirli bir barajın üzerinden tutulmaktadır. Hüseyin YILMAZ bu fiyatları basit ve zorluk derecesi orta seviye olanlar için daha düşük tutuyor.

Fakat zorluk derecesi yüksek, yani rekabet seviyesi yüksek olan kelimelrde ise olayın rengi değşiyor. ok dülşük maliyetlre aldıgınız hizmet bir anda yükslebiliyor. Cünkü Yüksek rekabatli SEO hizmetinin maliyeti ve süreside deişiklik gösteriyor. Standrat SEO taktikleri basit işlemler bu kelimelerde yeterli olmamaktadır.

İletişim Bilgileri
www.yilmaz.tc
huseyin@yilmaz.tc
05444703859