2022 Topuklu Ayakkabı Modelleri

22.04.2022
120
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
2022 Topuklu Ayakkabı Modelleri
oy

Kadınların en çok sevdiği aksesuarların başında kuşkusuz ayakkabılar gelmektedir. Ayakkabıların kadınlar tarafından bu kadar çok sevilmesinin sebebi ise; 2022 Topuklu Ayakkabı Modelleri giydikleri kıyafetleri tamamlama da en önemli parçanın ayakkabılar oluşudur. Her ne giyerseniz giyin bunu kullandığınız ayakkabılarla farklı tarzlara uydurabilir ve o şekilde kullanabilirsiniz.

ZARİF/İNCE TOPUKLU AYAKKABILAR;

Pek çok moda bloğu sayfasında, online alışveriş sitelerinde ve de instagram-facebook gibi sosyal medya paylaşım platformlarında sıklıkla karşımıza çıkan, ince topuklu modeller kadınların topuklu ayakkabı kategorisinde tercih ettikleri ürünlerin başında gelmektedir.

2022 Topuklu Ayakkabı Modelleri

Pek çok farklı çeşitleri olmakla beraber, günlük yaşantınızda ya da özel günlerinizde rahatlıkla kullanabilme olanağı sunmaktadır. 2022 Topuklu Ayakkabı Modelleri Ayakları daha küçük ve ince olan kadınlar tarafından daha çok kullanılan ve tercih edilen ayakkabılar, yüksek topukları sayesinde sizleri olduğundan daha yüksek gösterirken, ince yapılarıyla da ayaklarınızı oldukça zarif göstermektedir.

 

TOPUKLU SPOR AYAKKABILAR;

Geçtiğimiz sezonda moda olan bu ürünler, bu sezonda da karşımıza çıkmaktadır. Hemen hemen her ayakkabı ya da giyim firmasının ürettiği bu ürünler, daha çok gizli ve içten dolgu tabanlıdır. Bu ayakkabıyı daha çok kotlarla ya da eşofman ve taytlar ile rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Daha çok günlük kullanıma uygun olan bu ürünleri, boyu kısa olan kadınlar tercih etmektedirler.

BANTLI TOPUKLU AYAKKABILAR;

 

Bu ayakkabılarda daha çok ayaklarını ince ve zarif göstermek isteyen kadınların ilk tercihi olmayı başarmış durumdadır. Ayakkabınızın üst yüzünde birden fazla bantlı şerit olarak kullanabileceğiniz ayakkabılar olduğu gibi, önü kapalı ya da açık olarak kullanan ayakkabılarda da bilek kısmında bantlı olarak kullanabileceğiniz ayakkabılarda mevcuttur. 2018 Topuklu Ayakkabı Modelleri  Buradaki önemli nokta ise, bilek kısmında bant detaylı ayakkabı kullanacak kadınların bacak boyu biraz daha kısalacağı için, ayakkabıyı boyu kısa bir kadın kullanacaksa, bacak boyunun uzaması için kesinlikle üstüne kısa bir elbise ya da etek giymelidir.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.