2018 Tesettür Gelinlik Modelleri

19.04.2018
356
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
2018 Tesettür Gelinlik Modelleri
oy

Yeni evlenecek gelin adayları 2018 yılı için hazırlanan gelinlikleri merakla bekliyor. Gelinlik seçimini kolaylaştırmak için modellere ışık tutuyoruz. İşte bu sezonun gelinlikleri.

 2018 Tesettür Gelinlikleri

Her sezon olduğu gibi geçtiğimiz sezon da dantel detaylı gelinlikler ilgi gören modellerdendi ama balık kesim tesettür gelinlikleri de göze çarpmıştı. Bu sezon ise prenses gelinlik modellerinin yanında görmeye hazır olmamız gereken parça pelerin detaylı gelinlikler. 2018 Tesettür Gelinlik Modelleri 2018 yılına damga vuracak parça pelerin gibi görünüyor. Şimdiden raflarda yerini almaya başladı.

2018 Tesettür Gelinlik Modelleri

Gerek nişan elbiselerinin üstünde gerek gelinliklerin üstünde bu yaz sıkça göreceğiz. Yeni sezonda prenses gelinlik modelleri değerli taşlarla daha da dikkat çekecek. Swarovski, zümrüt göreceğimiz değerli taşlardan. Bu sezon trendler arasında Osmanlı Motifleri de yer alacak. Taş detaylardan duvaklara kadar Osmanlı ihtişamını gözler önüne seren modeller göreceğiz. Bunların yanında uzun kuyruk ve uzun duvak yine her sezon olduğu gibi öne çıkan tasarımlardan olacak. Duvağı olmayan gelin düşünülemeyeceği gibi uzun duvağın asaleti hiç bir sezon gölgede kalmayacak.

 Mekan ve Gelinlik Uyumu

Bunların yanında gelinlik ve mekanların uyumlu olması önemli. Eğer düğün dışarıda bir mekanda yapılacaksa minimal bir model seçilmeli. Sizi yormayacak modeller çekimlerde daha rahat ve mutlu olmanızı sağlayacaktır. 2018 Tesettür Gelinlik Modelleri  Düğününüz düğün salonunda ise ışıkların altında ışıklı bir model sizi daha da parıldatacaktır. Gelinliğinizin ayakkabı ve makyajınızla uygun olması atlanmaması gereken detaylardan.

2018 Tesettür Gelinlik Önerileri

Tesettür zarafet demek diyenlerdenseniz makyajınız ne kadar sadeyse kendinizi o kadar zarif hissedeceksiniz. Moda demek illa o sezon ne popülerse onu giymek demek değildir. Sizin en özel gününüzde içinde en rahat ve huzurlu hissettiğiniz model sizin modanızdır. 2018 Tesettür Gelinlik Önerileri Düğün öncesi telaşında mağaza mağaza gezmek yerine ön fikir olarak çeşitli firmaların sitelerine bakabilirsiniz. Bu konuda internette oldukça geniş bir alan mevcut.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.