2015 Yılında İsmi Çok Duyulan Film Yıldızları

31.05.2018
9
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
2015 Yılında İsmi Çok Duyulan Film Yıldızları
oy

Sinema sektöründe her yıl birbirinden farklı sinema filmi gösterimi girmektedir. Bazı filmler gündemi oldukça fazla meşgul eder. 2015 Yılında İsmi Çok Duyulan Film Yıldızları Sadece film değil oyuncuları da sinemaseverler. Tarafından ilgiyle karşılanır. 2015 yılında da bu isimlerden bazıları gündemi uzun süre meşgul etmekteydi.

2015 Yılında İsmi Çok Duyulan Film Yıldızları

Son yıllarda Holywood piyasasında usta sanatçıların yaşlanmasıyla birlikte, genç oyuncuları parlatacak filmler yapılmaya başlandı.

Böylece sinema genç nesil tarafından da ilgi görecek hale getirildi. Sinema salonlarında daha çok seyirci olması adına genç oyuncular. Usta sanatçıların da desteğiyle popüler haline getirilerek idol yapıldı.

Ex Machina

Robotların gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza girişini ve bunun etkilerini anlatan filmde rol alan robot kadın Alicia Vikander performansıyla göz doldurdu.

Filmde ayrıca genç yaşta büyük bir şirket sahibi olan Oscar İsaac ve teknoloji dahisi genç oyuncu Domnhall Gleeson gündeme sağlam bir giriş yaptılar.

Mad Max Fury Road

Mad Max serisinin ilk oyuncularından olan Mel Gibson, filmdeki rolüyle genç yaşlarına şöhret basamaklarını tırmandı. 2015 Yılında İsmi Çok Duyulan Film Yıldızları Tekrar çekilen Mad Max serisinde rol alan Tom Hardy, Charlize Theron ve genç oyuncu Nicholas Coult oyunculuk yetenekleriyle Hollywood’a damga vurdular.

Hızlı ve Öfkeli 7

Özellikle yarış arabası meraklılarının heyecanla beklediği yedinci filmi hızlı ve öfkeli 2015 film yıldızları içinde en çok yıldızı barındıran film oldu. Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Ludacris, Dwayne Johson gibi isimlerle tam bir yıldız geçidi olan filmde birbirinden heyecanlı araba yarışları ve son model araçların olması da sinema seyircisini etkilemiştir.

Kingsman Gizli Servis

Ajan filmleri içinde kendine kısa sürede yer edinen Kingsman serisi her bölümünde ayrı bir heyecan yaratıyor.

Deneyimli oyuncu kadrosunda Colin Firth, Samuel Jackson gibi isimlerin bulunduğu filmde Genç oyuncu Taron Egerton da başarılı performansıyla göz dolduruyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.